re-run yourself.jpg

Presentatie Herstel o.l.v Emiel

Afgelopen weekend gaf Emiel Pieterse van Re-RunYourself een presentatie over hoe jij als wielrenner (sporter) kan herstellen. Wat was er een mooie opkomst! Maar liefst 54 renners en rensters van het district Oost en de RETO dames waren aanwezig.

Tijdens de presentatie sprak Emiel over wat herstel betekent voor jou als sporter en wat jij hier zelf in kan doen. Hij gaf aan dat herstel niet alleen zit in de sportdrank of -reep die je na afloop van je training of wedstrijd nuttigt. Herstel via voeding gaat verder. Het start door vooraf na te denken over je trainingen: Wat gaat de impact zijn op jouw lichaam? Welke functie heeft deze training? Welke omstandigheden spelen mee in de mogelijkheden tot herstel? (locatie, weersomstandigheden, financiën, enz).

Het beantwoorden van dit soort vragen, helpen je bij het maken van keuzes op het gebied van herstel. Naast voeding, kan je herstel ook beïnvloeden door middel van (zelf)massage, verzorging in de vorm van magnesiumspray, en niet te vergeten rusten en slaap.

Een van de voedingstips die Emiel gaf, was de gevulde sportersdadel. Wil je die zelf een keer maken? Snijd dan een medjouldadel door midden en verwijder de pit. Schep een theelepel kokosolie in de dadel. Neem een stuk of zeven gojibessen en duw deze samen met een paar cacaonibs in de kokosolie. Voilla! Jouw sportersdadel is gemaakt.

Ben je benieuwd naar de werking van de Re-RunYourself Magnesiumspray?: Alle renners en rensters die aanwezig waren tijdens de presentatie ontvangen een try-out korting van 30% op een 100ml flesje Re-RunYourself Magnesiumspray. Je betaalt dan € 9,77 in plaats van € 13,95. Bestellen kan door een mail te sturen naar Marije.ReRun@gmail.com met vermelding van RETO-TRYOUT. 

Wij van Re-RunYourself vinden herstel belangrijk. Herstel zorgt namelijk voor meer energie en vitaliteit. Re-RunYourself begeleidt ambitieuze sporters en professionals door middel van coaching en sportbegeleiding naar meer vitaliteit en energie.  Zodat je kan leven en presteren zoals jij wenst. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Re-RunYourself? Of wil je weten hoe Emiel jou kan helpen? Neem dan contact op via telefoon (0654957249) of stuur hem een mail (Emiel.Pieterse@gmail.com).


Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Lees meer